Image and video hosting by TinyPic

The end

Wow, bloggen har blitt utrolig dårlig, og jeg tror alle har lagt merke til det. Grunnen til det er vel at jeg er vel en av de deprimerte tennåringene, som ikke orker mer av så mye stress, og det var det bloggen ga meg rett og slett. Jeg veit at jeg har mistet utrolig mange følgere, og idag når jeg kom inn på bloggen etter flere uker og så at det var fortsatt folk som var inne på bloggen ble smilet mitt mye større.

Så for dere som fortsatt kommer inn på denne bloggen og venter på innlegg fra meg så vil jeg bare si ifra at dette er det siste. Jeg skal ikke overdrive dette innlegget men jeg vil si tusen takk til alle som har kommet inn på bloggen min ( til og meg de som kom inn på bloggen bare for å reklamere) Det har vært 3 år og jeg tror dette er min ''persjon'' tid.

Husker for 3 år siden når Julia kom til meg og snakket om blogg og hun lagde en blogg som het '' julialovesjyian.blogg.no'' (og uheldigvis er vi fortsatt bestevenner) og jeg lagde denne. Trodde jeg at jeg skulle holde på med dette i 3 år ??!! Absolutt ikke. Men jeg gjorde visst det og gjennom de 3 årene har jeg skrevet alt på denne bloggen. Jeg kommer ikke til å slette bloggen, selv om det er så pinlig og se på blogg innlegg fra 3 år siden som hele klassen min ler av, men det er bare minner jeg tar det positivt og jeg vil ha disse minnene helt til jeg går å søker etter en jobb og dem kommer til å se denne bloggen sikkert ( Hei til den jobb interviju personen som leser dette om 20 år) 

MEN ALT I ALT. TAKK FOR 3 UTROLIGE ÅR. Husker dagen jeg ble sponsa av superkul og jeg begynte å gråte.. Ja. Husker også den tiden leserne bare gikk oppover og oppover, eller da jeg fikk mange komentarer om hvor pen jeg var og om hvor mye dere likte stilen min. Du får en helt utrolig følelse når ukjente sier det og jeg kommer til å savned det. Men jeg tror (prøver å ikke gjøre det dramatisk) at jeg burde fokusere på skole selvom det gjør meg utrolig deprimert samtidig som alt annet i livet akkurat nå. Men igjen jeg er bare en overdreven tennåring, men jeg håper at dere har likt bloggen min gjennom disse 3 årene og jeg håper dere for nydelige liv og ja, kos dere. (dramatisk)

INSTAGRAM : jiyansharifi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

A fishy told me to just keep swimming
hits