Image and video hosting by TinyPic

Todays flowerpower look 020413

Hey, våren kommer og de nydelige pastellfargene kommer fram, denne gangen var det ikke så mye pastell, men siden det fortsatt er litt grått her i Norge tenkte jeg at dette var bra for nå.. 

Men skolen har startet igjen og det betyr flere miserable dager, flere timer der hvor jeg bare ser ut av vinduet og vil hoppe ut (neida) (joda) eller flere timer der hvor jeg bare gleder meg mye mer til sommern !!! 


6 kommentarer

voiceofmartine'

03.04.2013 kl.21:19

så fin outfit :-)

Celina

05.04.2013 kl.17:22

Heisan! Liker denne siden så ekstremt mye! Liker spesielt at jeg synes du tar leserne på alvor ved å lage bloggen så bra som du gjør. Altfor mange bloggere bare skriver masse vås og tror folk skal like det, men det gjør ikke folk! Jeg pleide å ha blogg men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye ekle kommentarer at jeg bare ikke orket mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner idiotene. Ikke la det skje, ok? :) DU er så bra. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye redbull du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt avhengig av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer lykke? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Emilie Krigsvoll

07.04.2013 kl.11:41

så stilig!

noraovrevik

15.04.2013 kl.16:48

Så fin du er Jiyan!
Kjempefint!

Skriv en ny kommentar

A fishy told me to just keep swimming
hits