Image and video hosting by TinyPic

Overnatting,bading, sol og varme

Disse siste dagene har vært så herlige og kommer fortsatt til og bli det. For det første er det  3 dager til jeg reiser til OSLO med Julia og Njomza for å møte\se Justin Bieber !!!!!!!! For det andre det er serriøst sommer nå, finally. Det er så mye bra'e ting som skal skje fremover og jeg grugleder meg !!

I går så overnattet jeg hos Karoline med Julia. Det var kjempegøy, vi brukte en evighet på Joker. Men vi kom hjem skifet til bikini og dro ned til stranda for å kveldsbade. Det var utrolig herlig og deilig. Så dro vi hjem til Karoline bakte kake som ble utrolig god også hadde vi også en Big One pizza som vi spiste !Så etter kveldsbaden vår så dro vi hjem til Karo hørte på musikk, hadde det gøy, så på New years eve imens kaka ble ferdig !

 Vi spiste utrolig mye usunt men det var utrolig godt ! Etter vi så ferdig new years eve så spillte vi bare temple run på ipaden til vi alle ble trøtte og la oss !Dagen etter våknet vi kvart på 1, eller jeg gjorde. De våknet tideligere og tok et fint sove-bilde av meg. Til frokost hadde vi masse sunt, ostepopp,kake,is,sjokolade og brus. Nammmm.


Etter vi hadde våknet dro vi til stranda med Sofie, vi badet ikke men solte oss bare. Det var utrolig koselig. Vi hørte på musikk, så på kjekke bilder av 1D og JB, spillte fotball og koste oss bare !

-Har du kost deg i helga da ?

Én kommentar

Marit

28.05.2012 kl.12:27

Så herlige bilder:) Helga har vært fin;)

Skriv en ny kommentar

A fishy told me to just keep swimming
hits